Ενόψει της πιο τρυφερής επετείου του τελευταίου μήνα της Άνοιξης, την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, στις 13 Μαΐου κάντε το καλύτερο δώρο στον μοναδικό ίσως άνθρωπο που σας αγαπάει απόλυτα και χαρίστε της ένα μοναδικό δώρο: ένα ταξίδι στην Ευρώπη με τα φτερά της Lufthansa.


Πρόκειται για μια υπέροχη απόδραση που θα θυμάται για πάντα και αξιοποιείστε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί, σε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης.


Ανακαλύψτε εξαιρετικές προσφορές προς γερμανικές πόλεις, όπως Κολονία από €159, Βερολίνο από €169, Ντίσελντορφ από €179, Φρανκφούρτη από €164, αλλά και προς Ευρώπη, όπως Λονδίνο από €179, Άμστερνταμ ή Κοπεγχάγη από €183.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.lufthansa.com για ακόμη περισσότερες ειδικές προσφορές και εμπνευστείτε για τον κατάλληλο προορισμό, καθώς θα μπορέσετε να δείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για ταξίδια, στην κατηγορία Offers & Ideas-Travel Tips (http://www.lufthansa.com/gr/en/Travel-information-and-places-of-interest), όπου παρέχονται πληροφορίες και ταξιδιωτικοί οδηγοί για τους προορισμούς του δικτύου της Lufthansa.


Πραγματοποιήστε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα online και ενημερωθείτε για τις eFly services της Lufthansa που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο ταξίδι σας.