Τη δέσμευσή της για ενίσχυση των δεσμών της με την τοπική κοινωνία εξέφρασε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας, στο πλαίσιο επίσκεψης του Δημάρχου Κου Βαγγέλη Γεωργίου και 25μελούς αντιπροσωπείας αποτελούμενης από τους αντιδημάρχους κ.κ. Β. Βλάχο, Γ. Κόρλο, Χρ. Μπλανά και Β. Περγάλια, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τους προέδρους των κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου.

Τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Τάσος Φιλιππάκος και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για τη σταθερή πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί η ΕΑΒ, τα πρόσφατα επιτεύγματα και τους επόμενους στόχους της, την περιβαλλοντική της πολιτική αλλά και τις πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας που αναλαμβάνει σε τοπικό επίπεδο.

Μέσα από μία εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη διερεύνηση όλων των πιθανών πεδίων συνεργασίας αλλά και για την από κοινού διεκδίκηση επίλυσης θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Η ΕΑΒ επίσης εξεδήλωσε την πρόθεσή της να σταθεί αρωγός στο μέτρο του δυνατού στο σημαντικό κοινωφελές έργο του Δήμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΕΑΒ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της για ενεργό συμμετοχή στην κάλυψη τοπικών αναγκών. Συγκεκριμένα η εταιρεία: