Η Turkish Airlines λανσάρει τη νέα προωθητική της καμπάνια με την δημιουργία προσωπογραφιών των επιβατών της, σε συνεργασία με τις κορυφαίες ομάδες της Barcelona και της Manchester United.


Η νέα καμπάνια της Turkish Airlines «Passenger Portraits» αποτελεί μία σειρά πορτρέτων τα οποία έχουν φιλοτεχνηθεί από τον καλλιτέχνη Craig Redman, που έχει ως έδρα του τη Νέα Υόρκη.


Ο Craig Redman δημιούργησε συνολικά δώδεκα πορτρέτα των παικτών της Manchester United: Wayne Rooney, Javier Hernádez (Chicharito), Rio Ferdinand, Nani και Ryan Giggs, των παικτών της FC Barcelona: Messi, Xavi, Iniesta, Pique και Puyol καθώς και των Πρεσβευτών της Turkish Airlines: Caroline Wozniacki και Kobe Bryant. Ο Craig Redman εκτός από τα συγκεκριμένα πορτρέτα έχει δημιουργήσει, επίσης, σχέδια με την υδρόγειο και τον παγκόσμιο χάρτη καθώς και την εξωτερική όψη ενός αεροσκάφους.


Τα μοναδικά αυτά πορτραίτα θα εκτεθούν σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, ενώ τα πορτρέτα των παικτών θα παρουσιαστούν, επίσης, σε Manchester και Barcelona, για όλους τους φίλους του αθλητισμού καθώς και για όλους τους λάτρεις της τέχνης.


Η καμπάνια «Passenger Portraits» της THY θα ξεκινήσει σύντομα και αναμένεται να προβληθεί σε ένα μεγάλο κοινό σε διεθνές επίπεδο, με την χρήση της τηλεόρασης, των έντυπων μέσων, της εξωτερικής διαφήμισης και των online εφαρμογών.


Στόχος της καμπάνιας, είναι η περαιτέρω προώθηση των χορηγιών με ένα νέο και εμφανές τρόπο που συνδυάζει τη δύναμη της τέχνης και του αθλητισμού, χρησιμοποιώντας ένα πρωτότυπο, ξεχωριστό και σύγχρονο μήνυμα. Η Turkish Airlines, εμφανίζεται στην παγκόσμια σκηνή με ένα νέο εμπορικό σήμα.