Μετά από 40 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines, ανακοίνωσε πρόσφατα στους 14 εργαζόμενους που απασχολεί στη χώρα μας, ότι αποσύρεται από την ελληνική αγορά, και το τελευταίο δρομολόγιο θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου, καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα.
Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84, ο Παναγιώτης Δημητρίου, εμπορικός διευθυντής της εταιρίας στην Ελλάδα, ανέφερε ότι έγινε πρόταση στους εργαζόμενους να μετακινηθούν σε άλλα γραφεία της Ευρώπης, κάτι όμως που δεν έγινε αποδεκτό, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας στην Ελλάδα, η αναστολή του δρομολογίου Σιγκαπούρη-Αθήνα οφείλεται στο ιδιαίτερο αυξημένο κόστος της γραμμής, που την καθιστά ασύμφορη και δεν σχετίζεται, όπως εξηγούν, με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας μας ή τα  τέλη του ΔΑΑ. Οι συνέπειες της αναστολής, βέβαια, θα έχουν επιπτώσεις στη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας. Σημειώνεται ότι η Singapore πραγματοποιεί πτήσεις προς την Αθήνα από το 1972.