Η Germanwings συνεχίζει να βελτιώνει την σύνδεση της με την Πρίστινα στο Κοσσυφοπέδιο: Από τις 30 Ιουνίου 2012, η μεγαλύτερη πόλη του Κοσσυφοπεδίου, με σχεδόν 200.000 κατοίκους, θα προσεγγίζεται και από το γαλλο-ελβετικό αεροδρόμιο της Βασιλείας-Mulhouse.


Στο τρέχον θερινό πρόγραμμα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, Germanwings, σε συνεργασία με την Kosova Airlines, προσφέρει πτήσεις προς την Πρίστινα από Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο – Schoenefeld, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και Αμβούργο. Πλέον, με το αεροδρόμιο Βασιλείας-Mulhouse, ολοκληρώνεται η προσβασιμότητα για τους επιβάτες και από τη νοτιοδυτική Γερμανία, τη Βόρεια Ελβετία και τα Γαλλικά σύνορα. Οι νέες πτήσεις θα προσφέρονται για κράτηση σε χαμηλές τιμές μέσω του www.germanwings.com.


Η Germanwings πετά από Βασιλεία -Mulhouse προς Πρίστινα κάθε Σάββατο. Η αναχώρηση είναι στις 18:15 (τοπική ώρα) και, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Airbus της Germanwings προσεγγίζει το Κοσσυφοπέδιο στις 20.25 (τοπική ώρα). Στην αντίθετη κατεύθυνση, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία θα αναχωρεί νωρίτερα, στις 15.30 και θα φτάνει στη Βασιλεία -Mulhouse στις 17.35. Αιτία: Το δρομολόγιο εκτελείται με αεροσκάφος που έχει την έδρα του στην Κολονία/ Βόννη.