Οι βελτιώσεις που έχουν προβλεφθεί στη νέα ιστοσελίδα qatarairways.com/gr αφορούν κυρίως στην ευκολότερη πλοήγηση, πρόσθετες υπηρεσίες και εργαλεία που διατίθενται προς το κοινό της Qatar Airways.


Η υπηρεσία κρατήσεων οnline μέσω της ιστοσελίδας της είναι πλέον ακόμα ευκολότερη, αφού είναι διαθέσιμη από οποιαδήποτε σημείο του site βρίσκεστε, και αποτελεί μία πραγματική 5 αστέρων online υπηρεσία.


Η τιμολόγηση επίσης των εισιτήριων είναι πλέον ακόμα πιο φιλική διαδικασία για το κοινό. Σε κάθε διαδρομή οι τιμές αναγράφονται μία προς μία είτε αφορά ταξίδι απλής μετάβασης είτε ταξίδι με επιστροφή. Tο πόσο που αναγράφεται αποτελεί την τελική τιμή για την συγκεκριμένη πτήση και συμπεριλαμβάνει όλους τους φόρους και τέλη. Ο πελάτης λοιπόν έχει πλήρη εικόνα του κόστους σε όλη την διάρκεια της κράτησης. Τέλος η ευελιξία του συστήματος επιτρέπει στον επιβάτη να επιλέξει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πτήση που καλύτερα εξυπηρετεί τις προσωπικές ανάγκες του.


Σταδιακά νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες θα εγκαινιάζονται όπως ο διαδραστικός χάρτης δρομολογίων που θα εξυπηρετεί το κοινό στην επιλογή του επόμενου προορισμού τους και σε άμεση κράτηση.