Το Heathrow είδε 5,7 εκατομμύρια επιβάτες να περνούν από τα τερματικά του, μία αύξηση 6,9% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011. Αυτή η αύξηση σημαίνει ότι το Heathrow επισκέφτηκαν περισσότεροι από 70 εκατομμύρια επιβάτες κατά τους τελευταίους 12 μήνες, για πρώτη φορά στην ιστορία του αεροδρομίου. Το αντίστοιχο ορόσημο των 60 εκατομμυρίων επιτεύχθηκε το 1998.


Οι επιδόσεις του αεροδρομίου Heathrow ήταν αξιοσημείωτες και στο επίπεδο της αύξησης εμπορευματικού φορτίου με άνοδο κατά 4,2%, φτάνοντας το 73,4%, σε σύγκριση με τον περυσινό Μάρτιο. Αυτός ο δείκτης συνεχίζει την ανοδική του πορεία που ξεκίνησε από την περασμένη χρονιά. Από χρόνο σε χρόνο η κίνηση cargo στο Heathrow ήταν φαινομενικά πανομοιότυπη, αφού παρουσιάστηκε άνοδος κατά 0,1%.


Στην Σκωτία, το αεροδρόμιο της Γλασκώβης πέτυχε άνοδο της κίνησης κατά 4,6%, ενώ το αεροδρόμιο του Αμπερντήν διατήρησε την εντυπωσιακή του άνοδο επιτυγχάνοντας διψήφια αύξηση, στο 10,2%, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην εσωτερική αεροπορική κίνηση λόγω πετρελαίων. Τα αεροδρόμια Στάνσεντ, Εδιμβούργου και Σαουθάμπτον γνώρισαν μείωση της κίνησης κατά 4,7%, 2,8% και 1,7% αντίστοιχα, με την μείωση των εσωτερικών πτήσεων να αποτελεί τον κύριο παράγοντα, κυρίως σε ότι αφορά το Εδιμβούργο και το Σαουθάμπτον.


Η κίνηση στον τομέα του Βόρειου Ατλαντικού ανέβηκε κατά 13,6%, με τις πτήσεις μεγάλης διάρκειας να αυξάνονται κατά 5,2%. Η μεγαλύτερη αγορά του ομίλου, οι ευρωπαϊκές προγραμματισμένες πτήσεις ανέβηκαν κατά 3,2%. Η ευρωπαϊκή κίνηση πτήσεων charter επίσης γνώρισε θετικά αποτελέσματα κυρίως λόγω της περιόδου χειμερινών σπορ στην Ευρώπη. Τέλος η κίνηση από το Heathrow προς τις χώρες BRIC (Βραζιλία, Ινδία, Κίνα) γνώρισε αύξηση, συγκρινόμενη με την περυσινή περίοδο, με αξιοσημείωτη την αύξηση του 62,3% στις πτήσεις από και προς τη Βραζιλία.