Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, ανακοινώνει το διορισμό του Mohammad Sarhan στη θέση του Διευθυντή της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία.


Ο κ. Sarhan εντάχθηκε στο δυναμικό της Emirates to 2006, ως μέλος του επιτυχημένου Εθνικού Προγράμματος Εμπορικής Διαχείρισης των ΗΑΕ της αεροπορικής εταιρείας. Στη συνέχεια διορίστηκε Διευθυντής για την Ακτή Ελεφαντοστού, θέση που κατείχε τα τελευταία τρία χρόνια.


“Διανύοντας μια περίοδο με έντονες προκλήσεις για την χώρα και τον κλάδο των αεροπορικών μεταφορών, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη νέα μου θέση ως Διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα. Η Αθήνα παραμένει ένας σημαντικός σταθμός για τους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς, είτε για λόγους αναψυχής, καθώς και για τις υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών. Η Emirates διατηρεί τη δέσμευσή της προς την Ελλάδα τα τελευταία 16 χρόνια, όχι μόνο ως προς τη διασύνδεση μεταξύ Αθήνας και Ντουμπάι, αλλά και ως προς την παροχή θέσεων εργασίας και αθλητικών χορηγιών. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να ηγούμαι μιας από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Emirates σε όλο το δίκτυο του Ομίλου παγκοσμίως», δήλωσε ο κ. Sarhan.


Επιπλέον, πρόσθεσε: «Η προτεραιότητά μας για το άμεσο μέλλον είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες εναλλακτικές στους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Ντουμπάι και προς άλλους προορισμούς, καθώς επίσης και να καθιερώσουμε την Emirates ως έναν από τους βασικούς αερομεταφορείς από την Ελλάδα. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επιβάτες μας, αυξάνοντας σημαντικά τις επιλογές των πελατών μας να ταξιδέψουν προς και μέσω Ντουμπάι, δημιουργώντας νέες εξαιρετικές διασυνδέσεις με πολλούς προορισμούς του δικτύου μας, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής, της Άπω Ανατολής, της Ινδίας, της Κίνας, της Αυστραλασίας και της Αφρικής».


Ο Mohammad Sarhan είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου-Μηχανικού από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Εμιράτου της Σάρζα. Παράλληλα, διαθέτει Master στις Διεθνείς Επιχειρήσεις από το Πανεπιστήμιο του Γουόλονγκονγκ στο Ντουμπάι, ΗΑΕ.


Ο κ. Terry Flynn, που κατείχε τη θέση του Διευθυντή της Emirates στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, διορίστηκε Διευθυντής της Emirates στο Βιετνάμ.


Με 7 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα προς Ντουμπάι, με στόλο 173 αεροσκαφών και το μεγαλύτερο διαχειριστή Α380 παγκοσμίως με 21 αεροσκάφη τέτοιου τύπου σε λειτουργία, η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς 123 προορισμούς, σε 73 χώρες, σε 6 ηπείρους.