Η Qatar Airways προτείνει έναν δελεαστικό social media φωτογραφικό διαγωνισμό με την ονομασία Reflections, με τον οποίον δωρίζονται ελκυστικά δώρα – ταξίδια σε οικονομική και διακεκριμένη θέση και ένα σύνολο 1,6 εκατ. Privilege Club Qmiles.


Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν μέχρι οκτώ φωτογραφίες διαφορετικών κατηγοριών όπως π.χ. Κουλτούρα και Πολιτισμός, Υπέροχες Πόλεις, Αφοπλιστική Φύση και Αξέχαστα Ταξίδια.


Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες της φωτογραφίας μπορούν να “ανεβάσουν” τις φωτογραφίες τους, να τις μοιραστούν μέσω κοινωνικής δικτύωσης με τους φίλους, οικογένεια και followers για να λάβουν ψήφους. Μπορούν επίσης να δουν, ψηφίσουν και μοιραστούν φωτογραφίες άλλων συμμετοχών για να συγκεντρώσουν επιπλέον πόντους. Κάθε πόντος μετατρέπεται σε συμμετοχή προς κλήρωση για δώρα.


Τα δώρα είναι 10 εισιτήρια σε Διακεκριμένη Θέση και 50 εισιτήρια σε Οικονομική Θέση με επιστροφή. Το πρόγραμμα μιλίων της Qatar Airways ‘Privilege Club’ προσφέρει το υπέρογκο ποσό των 1,6 εκατ. Qmiles για να μοιραστούν ανάμεσα στους νικητές.


Οι συμμετέχοντες πρέπει να “ανεβάσουν” τις συμμετοχές τους online στο qatarairways.com/reflections μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012. Μόλις κλείσει ο διαγωνισμός, οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από μία ομάδα ειδικών κριτών της Qatar Airways. Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν τις 25 Ιουλίου 2012. Κάθε συμμετοχή κερδίζει bonus τη συμμετοχή σε επιπλέον διαγωνισμό με 100 δώρα.