Εξαιρετικά νέα για τους λάτρεις του αθλητισμού: το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Lufthansa περιλαμβάνει το πρώτο κανάλι ζωντανών τηλεοπτικών αναμεταδόσεων αθλητικών γεγονότων, το Sports 24.


Η απευθείας αναμετάδοση του σήματος γίνεται δορυφορικά, μέσω της υπηρεσίας ευρυζωνικού ίντερνετ FlyNet της Lufthansa, στο ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας του αεροσκάφους. Αντίθετα με το διαδίκτυο, αυτή η υπηρεσία, που ήδη προσφέρεται σε τρία ολοκαίνουρια Airbus A330, διατίθεται δωρεάν για τους επιβάτες.


Το κανάλι Sports 24 κατέχει ειδικά δικαιώματα αναμετάδοσης σημαντικών αθλητικών γεγονότων, όπως του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (εναρκτήριος αγώνας, όλοι οι γερμανικοί αγώνες, τελικοί) και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο. Το αγγλόφωνο κανάλι θα αναμεταδίδει επίσης αγώνες της Bundesliga (από τη σεζόν 2012/13) και της Premier League, όλους τους αγώνες Formula-1, το NFL Superbowl, πρωταθλήματα τένις Wimbledon και French Open, καθώς και γκολφ, Ryder Cup και US Open.


Επιπλέον, η Lufthansa επενδύει σε κορυφαίας τεχνολογίας μηχανήματα για το ψυχαγωγικό σύστημα εν πτήσει και θα εξοπλίσει όλο το στόλο μεγάλου βεληνεκούς με το σύστημα Rave της εταιρίας IMS που έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια.


Από την ερχόμενη άνοιξη, οι επιβάτες στα αεροσκάφη B747-400, A340-600, A340-300 και A330-300 θα μπορούν με επιτυχία να χρησιμοποιούν το σύστημα αυτό μέσω tablets. Η πλοήγηση είναι απλή, αγγίζοντας την οθόνη αφής (Οικονομική Θέση) ή μέσω τηλεχειριστηρίου με one-finger navigation σε Πρώτη και Business θέσεις. Η ανάλυση της εικόνας είναι μεγαλύτερη από τις ήδη υπάρχουσες και το σύστημα ανταποκρίνεται ταχύτερα στα δεδομένα που εισάγει ο χρήστης. Όλα τα προγράμματα είναι αποθηκευμένα στην οθόνη κάθε καθίσματος, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και χωρίς σύνδεση στο server.