Η EasyJet ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την UNICEF, με την ονομασία «Change for Good», η οποία προβλέπει ότι από τις 2 Ιουλίου κάθε επιβάτης της εταιρίας θα έχει την ευκαιρία να τοποθετεί σε ειδικά σχεδιασμένες θήκες ένα συμβολικό ποσό για να βοηθήσει το έργο της UNICEF.

Όπως ανακοίνωσε η EasyJet, η συνεργασία αφορά στο σύνολο του πανευρωπαϊκού δικτύου της, κατά τις περιόδους αιχμής, προσεγγίζοντας πάνω από 55 εκατ. επιβάτες που θα ταξιδέψουν σε ένα από τα 200 αεροσκάφη της εταιρίας, σε περισσότερες από 600 πτήσεις σε 30 χώρες.

Η συνεργασία «Change for Good» θα ξεκινήσει στα αεροσκάφη της EasyJet από τις 2 Ιουλίου 2012, όπου κάθε επιβάτης θα έχει την ευκαιρία να τοποθετήσει στις ειδικά σχεδιασμένες θήκες ένα συμβολικό ποσό, για να βοηθήσει παιδιά από όλο τον κόσμο και να υποστηρίξει τον καλό αυτό σκοπό.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους επιβάτες της EasyJet θα χρηματοδοτήσουν το σπουδαίο έργο της UNICEF, που έχει ως στόχο τον εμβολιασμό παιδιών που κινδυνεύουν από ασθένειες όπως ιλαρά ή πολιομυελίτιδα, καθώς επίσης, παρέχοντας κουνουπιέρες για την πρόληψη της ελονοσίας, προστατεύοντας παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η Carolyn McCall, CEO της EasyJet δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νέα μας συνεργασία με την UNICEF. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό τον καλό σκοπό. Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε παιδιά από όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να συμμετέχουμε ενεργά στα διεθνή προγράμματα της UNICEF. Είμαστε σίγουροι ότι το προσωπικό, καθώς και οι επιβάτες μας, θα μας στηρίξουν σε αυτό το σημαντικό σκοπό.»