Η αεροπορική εταιρεία Scandinavian Airlines (SAS) συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της και θα προσθέσει επιπλέον εννέα εβδομαδιαίες πτήσεις προς τις ΗΠΑ.

Έξι πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέουν την Κοπεγχάγη με το Σαν Φρανσίσκο, και τρία βραδινά δρομολόγια εβδομαδιαίως την Κοπεγχάγη με τη Νέα Υόρκη, από τον Απρίλιο του 2013. Τα νέα αυτά δρομολόγια θα εξυπηρετούν τους επιβάτες όλο τον χρόνο.

«Η SAS πάντα ψάχνει να εξυπηρετήσει τις αγορές όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους ταξιδιώτες των Σκανδιναβικών χωρών και η αγορά της Βόρειας Αμερικής αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Τα νέα δρομολόγια θα ωφελήσουν όλους τους ταξιδιώτες, είτε αυτοί ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής και τις σκανδιναβικές εισαγωγές και εξαγωγές», λέει ο Rickard Gustafson, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου SAS.

Ένας μεγάλος αριθμός των επιβατών της SAS έχουν εκφράσει την έντονη επιθυμία τους για επιπλέον αναχωρήσεις από Κοπεγχάγη προς Νιούαρκ. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η SAS είναι στην ευχάριστη θέση να επαναφέρει αυτό το δρομολόγιο, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Κοπεγχάγη προς το Νιούαρκ.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας», λέει ο Rickard Gustafson.