Στις αρχές Ιουνίου 2012 εγκαινιάστηκαν οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου τέρμιναλ “Check in 3” στο Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης. Όχι μόνο προσφέρει υψηλής ποιότητας και ταχεία εξυπηρέτηση, αλλά και πολλά νέα καταστήματα και εστιατόρια.


Ο νέος τερματικός σταθμός “Check in 3” ήταν το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο στο Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης από τις αρχές Ιουνίου 2012. Το κτίριο, κατασκευασμένο από τσιμέντο, ατσάλι και μαύρο γυαλί, αποτελείται από δύο τμήματα: το επιφάνειας 71.000 m² νότιο τμήμα (33 πύλες Schengen, 15 non-Schengen, 18-μετεπιβίβασης) και ένα μεγάλο σταθμό επιφάνειας 76,000 m² (64 γκισέ check-in, περίπου 40 check-in μηχανήματα, 12 σειρές ελέγχου ασφαλείας, 8 πύλες αναχώρησης (exit switch), 10 ιμάντες παραλαβής αποσκευών). Επιπλέον, το “Check in 3” προσφέρει 31 νέα καταστήματα και 19 νέους χώρους εστίασης, όπως το breakfast bar με την ονομασία “Indochine light” με ασιατική κουζίνα και το μπαρ και κατάστημα οίνου “Decanto”. Το “Check in 3” διπλασιάζει ουσιαστικά τα terminals του αερολιμένα Βιέννης.


Όντας στο κέντρο της Ευρώπης, ο διεθνής αερολιμένας της Βιέννης έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό κόμβο για την ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Ο νέος τερματικός σταθμός θα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στους επιβάτες και θα διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την ταχεία επιβατική εξυπηρέτηση, ακόμη και σε περιόδους αυξημένης εναέριας κυκλοφορίας.


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο www.viennaairport.com