Οι αεροπορικές εταιρίες Germanwings και Lufthansa προσφέρουν δυνατότητα συνδυασμού των προσφορών τους, με διαθέσιμους ναύλους ανταπόκρισης από τα ταξιδιωτικά γραφεία και ακόμη περισσότερες συνδέσεις δρομολογίων.


Η Germanwings και η Lufthansa θα προσφέρουν εφεξής συνολικές υπηρεσίες μεταξύ των πτήσεών τους. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει πλήρη συνδυασμό προσφορών μεταξύ της μεγαλύτερης γερμανικής αεροπορικής εταιρίας με την θυγατρική της, χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings. Οι επιβάτες μπορούν ακόμη να κάνουν πλέον κρατήσεις συνδυαστικών προσφορών των εταιρειών μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.


Τα νέα δρομολόγια της Germanwings περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, πολλές νέες ανταποκρίσεις από το Ντόρτμουντ, μέσω του κόμβου της Lufthansa, το Μόναχο, προς πολλούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς υπερατλαντικούς προορισμούς της Lufthansa. Ομοίως, οι πελάτες της Lufthansa που ταξιδεύουν από το Αμβούργο, μπορούν, για παράδειγμα, να ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη, το Ζάγκρεμπ ή το νησί των Βαλεαρίδων, Ίμπιθα, μέσω των δύο κόμβων της Germanwings σε Κολονία/ Βόννη και Στουτγκάρδη.


Για τις συνδυασμένες πτήσεις των δύο εταιρειών, οι επιβάτες όχι μόνο παίρνουν μόνο ένα εισιτήριο είτε για πτήση επιστροφής είτε για πτήσεις ανταπόκρισης και με τις δύο αεροπορικές εταιρίες, αλλά μπορούν μαλιστα εύκολα να πραγματοποιήσουν check in από το σημείο αναχώρησης και να τσεκάρουν τις αποσκευές τους μέχρι τον τελικό προορισμό. Με αυτό τον τρόπο, οι δύο αεροπορικές εταιρείες σκοπεύουν να βελτιώσουν τόσο την ποιότητα των ανταποκρίσεων, όσο και την άνεση και την ποικιλία των προσφορών τους για τους πελάτες τους.