Η Germanwings υπογραμμίζει την ηγετική θέση της στην αγορά της Στουτγκάρδης με την έναρξη δύο νέων δρομολογίων την Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012.


Για πρώτη φορά, δύο νέα δρομολόγια, Στουτγκάρδη – Βρέμη και Στουτγκάρδη- Μάντσεστερ πραγματοποιούνται από τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία συμπληρώνοντας το πρόγραμμα πτήσεων, που ήδη καλύπτει πολλούς εσωτερικούς (εντός Γερμανίας) και ενδο-ευρωπαϊκούς προορισμούς από Βάδη- Βυρτεμβέργη.


Μέσω Στουτγκάρδης, οι επιβάτες μπορούν εύκολα να ταξιδεύουν προς άλλες ευρωπαϊκές πόλεις με μια πτήση ανταπόκρισης της Germanwings, όπως για παράδειγμα, προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Βιέννη, Μπάρι, Ζάκγρεμπ, Ίμπιζα, Σπλιτ, Θεσσαλονίκη, Κάλιαρι, Κατάνια και Κωνσταντινούπολη.


Η αεροπορική εταιρία προσφέρει την πτήση προς Βρέμη μέχρι και 3 φορές την ημέρα- νωρίς το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ. Πέντε φορές την εβδομάδα η Germanwings πετά προς Μάντσεστερ – με αναχώρηση στις 15.30 από Στουτγκάρδη και επιστροφή 18.50 από το Μάντσεστερ. Μόνο τις Κυριακές, ένα Airbus A319 της Germanwings ήδη αναχωρεί το μεσημέρι από Βάδη- Βυρτεμβέργη.


Εντός αεροσκάφους, οι επιβάτες μπορούν να αναμένουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας.


Κρατήσεις πτήσεων πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας www.germanwings.com.