Η easyJet εγκαινίασε την βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα της για κινητά τηλέφωνα (mobile optimized website) σε όλη την Ευρώπη. Οι πελάτες της τώρα, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πληροφορίες πτήσεων, να αναζητήσουν και να κλείσουν εισιτήρια, να ελέγξουν το εισιτήριό τους, καθώς επίσης να έχουν πρόσβαση στην ενότητα συχνών ερωτήσεων που τους απασχολούν.


Όλα αυτά, με μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα http://m.easyjet.com μέσω των συσκευών Blackberry, iPhone και Android καθώς και του προγράμματος Windows 7.


Η ιστοσελίδα υποστηρίζει έξι γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και ολλανδικά. Είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε έχει σύνδεση internet στο τηλέφωνο του. Η διαχείριση είναι απλή και δεν απαιτείται η λήψη λογισμικού. Αρκεί μόνο, να πληκτρολογήσετε m.easyjet.com στο browser του κινητού σας.


Η βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα για κινητά τηλέφωνα ακολουθεί την επιτυχημένη εισαγωγή της εφαρμογής easyJet iPhone & Android apps που πραγματοποιήθηκε πέρυσι το Δεκέμβριο. Σε περίπου 6 μήνες, η εφαρμογή αυτή έχει επιλεχθεί πάνω από 2 εκατομμύρια φορές και έλαβε βαθμό 4,5 αστεριών από τo Apple’s App Store.