Η Olympic Air είχε την τιμή να μεταφέρει του Έλληνες Αθλητές στο Λονδίνο, όπου αγωνίζονται με τα χρώματα της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.


Λίγο πριν την αναχώρηση, στις πύλες Β1 και Β2 του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Olympic Air, χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), διοργάνωσε ειδική εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών μας. Παραβρέθηκαν στελέχη της ΕΟΕ και της Οlympic Air, αθλητικοί παράγοντες, επίσημοι, φίλοι, αλλά και ο υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για να χαιρετήσει προσωπικά τα μέλη της αποστολής.


Οι πιο ξεχωριστές ευχές, ήρθαν από τα παιδιά των εργαζομένων της Olympic Air, που είχαν ζωγραφίσει “Χρωματιστές Ευχές” για να ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο “καλή επιτυχία” στους αθλητές. Οι ζωγραφιές τους εκτέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης, προσδίδοντας χρώμα, ενθουσιασμό και καλή τύχη στους Έλληνες αθλητές.


Ξεπροβοδίζοντας τους αθλητές της αποστολής μας ο κ. Γιώργος Ευστρατιάδης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Olympic Air, δήλωσε: “Εκ μέρους της Οlympic Αir και της MIG εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια πετυχημένη πορεία της ελληνικής αποστολής στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Σήμερα που η οικονομική ύφεση έχει πλήξει βαθύτατα την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, ο αθλητισμός και ειδικότερα οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να φέρουν πάλι την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι ο αθλητισμός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό. Η Οlympic Αir στηρίζει εμπράκτως αυτήν την προσπάθεια μέσω της χορηγίας της στην ΕΟΕ. Είναι βέβαιο ότι κατά την επιστροφή σας θα είμαστε εδώ για να σας χειροκροτήσουμε και να σας συγχαρούμε, όχι τόσο για τα μετάλλια, που μπορεί να έρθουν ή μπορεί να μην έρθουν, αλλά κυρίως για το ‘ευ αγωνίζεσθε’, το οποίο αποτελεί την πεμπτουσία για όλους τους αθλητές που συμμετέχουν σε ολυμπιακούς αγώνες”.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, αφού ευχαρίστησε την Olympic Air για τη συμβολή της στην μεταφορά των ελληνικών ολυμπιακών αποστολών, σημείωσε προς του αθλητές: “Είμαστε στην τελική… ευθεία και βλέπουμε το νήμα, το αεροπλάνο για να αναχωρήσουμε για το Λονδίνο με χιλιάδες όνειρα και με στόχο να κάνει ο καθένας μας το καλύτερο δυνατό, γιατί αν το κάνει, θα γυρίσουμε όλοι ευχαριστημένοι για τα όσα θα έχουμε κάνει για την Ελλάδα”. Και συνέχισε: “Εμείς θα είμαστε κοντά σας είτε πετύχετε με την κατάκτηση κάποιων μεταλλίων, είτε αν δεν πετύχετε, γιατί είναι επιτυχία που είστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε χαρούμενοι που 105 αθλητές και αθλήτριες πήραν το ‘εισιτήριο’ για τη συμμετοχή στους αγώνες”.