Οι νέοι προορισμοί, που η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα πτήσεών της, αφορούν πόλεις της Ασίας και της Αφρικής.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο αργότερα, μέσα στο 2012, η Turkish Airlines θα προσθέσει έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που υπάρχουν στον κόσμο, για ταξίδια αναψυχής, την Sharm El Sheikh, στην Αίγυπτο. Τα αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας θα πραγματοποιούν πτήσεις στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Sharm El Sheikh, από τις 9 Οκτωβρίου, τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Επίσης, νέες πτήσεις εγκαινιάζονται στις 27 Αυγούστου για την πόλη Kinshasa, και πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και στις 2 Σεπτεμβρίου προς την πόλη Sebha, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Λιβύης. Οι πτήσεις της Turkish Airlines στην Kinshasa θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ προς την πόλη Sebha τρεις φορές την εβδομάδα.

Τέλος, στις 24 Νοεμβρίου, η Turkish Airlines θα μεταφέρει τους πρώτους επιβάτες της στις Μαλδίβες. Οι πτήσεις στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Μαλδίβες θα πραγματοποιούνται πέντε φορές την εβδομάδα.