Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο προορισμών της, ανακοινώνοντας την έναρξη καθημερινών πτήσεων προς το νησί Πουκέτ στην Ταϊλάνδη. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται από αεροσκάφος Airbus διάταξης τριών κατηγοριών θέσεων.

Το Πουκέτ θα αποτελέσει τo 15ο προορισμό που εγκαινιάζει φέτος η Emirates και το δεύτερο στην Νότιο Ανατολική Ασία, μετά την ένταξη του Χο Τσι Μινχ στο δίκτυο προορισμών της τον Ιούνιο και από τις 10 Δεκεμβρίου θα είναι ο δεύτερος προορισμός που εξυπηρετεί η Emirates στην Ταϊλάνδη.

«Η Emirates αναμένει την έναρξη της καθημερινής απευθείας πτήσης προς το Πουκέτ, η οποία συμπίπτει χρονικά με την έναρξη της εορταστικής περιόδου.  Διατηρούσαμε πάντα ισχυρούς δεσμούς με την Ταϊλάνδη, ενώ εξυπηρετούμε το δρομολόγιο προς Μπανγκόγκ από το 1990», δήλωσε ο Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline. «Η Ταϊλάνδη αποτελεί σημαντική αγορά για την Emirates, όπου πραγματοποιούνται ήδη τέσσερις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και  Μπανγκόγκ, μία εκ των οποίων με αεροσκάφος Airbus A380. Είμαστε βέβαιοι ότι το Πουκέτ θα αποδειχθεί δημοφιλής προορισμός για τους επιβάτες μας, ειδικά για όσους ταξιδεύουν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Tim Clark.