Ένα μικρό show με μαγιό οργάνωσε η VietJetAir κατά τη διάρκεια της πτήσης και είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου 780 ευρώ από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Βιετνάμ.


«Είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική εταιρεία οργανώνει ένα σόου με μαγιό και χορό εν ώρα πτήσης στο Βιετνάμ», τόνισε ο Νγκουιέν Τρονγκ Θανγκ, επικεφαλής επιθεωρητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Βιετνάμ, προσθέτοντας πως «για το λόγο αυτό, θα έπρεπε να είχαν βγάλει άδεια πρώτα».


«Ήταν η πρώτη μας πτήση, γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να βάλουμε διάφορα κορίτσια με μπικίνι να χορέψουν, κάνοντας έτσι τους επιβάτες μας πιο χαρούμενους», δήλωσε εκπρόσωπος της VietJetAir, θεωρώντας υπερβολική την απόφαση των αρχών.


Η επίδειξη διοργανώθηκε για τον εορτασμό της παρθενικής πτήσης της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρείας μεταξύ της πόλης Χο Τσι Μινχ και της τουριστικής περιοχής Να Τρανγκ.


Στην επίδειξη συμμετείχαν νεαρές υποψήφιες τοπικών καλλιστείων, όπως η Μις Νγκόι Σάο, οι οποίες παρέλασαν, για μόλις τρία λεπτά, μπροστά στους ανυποψίαστους επιβάτες με τα μπικίνι τους, χορεύοντας, ταυτόχρονα, χαβανέζικους χορούς.