Σύμφωνα με τα όσα ανήγγειλε ο πρόεδρος της εταιρείας, πιλότος κ. Βασίλης Ραλάκης, κατά την παρουσίαση της νέας επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στον Βόλο, οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι χαμηλές και η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο θα είναι δωρεάν.


Η εταιρία θα παρέχει μία –χαμηλή- τιμή για όλες τις πτήσεις, όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες για το εσωτερικό και μία για το εξωτερικό, δε θα λείπουν όμως και τα πακέτα προσφορών, για όσους θέλουν να συνδυάσουν σε μία τιμή, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και μετακίνηση. Ενδεικτικά, η τιμή του εισιτηρίου για την πτήση για Αθήνα, μετ‘επιστροφής, θα είναι στα 50 ευρώ και για το Ηράκλειο στα 80, ενώ για προορισμούς εξωτερικού, όπως η Ρώμη, στα 120 ευρώ.


Πιο αναλυτικά και όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι πτήσεις εσωτερικού θα είναι προς και από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Σκιάθο, ενώ για το εξωτερικό αναμένεται να υπάρξουν πτήσεις για Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα και αλλού.


Όπως επισήμανε ο κ. Ραλάκης, θα υπάρξουν συνολικά 200 θέσεις εργασίας περίπου, οι οποίες στόχος είναι να καλυφθούν από Θεσσαλούς εργαζόμενους με τα απαιτούμενα προσόντα. Εκτιμάται ότι έως τέλη Αυγούστου η εταιρεία θα συγκεκριμενοποιήσει το γκρουπ των συνεργατών της, ενώ γίνονται συζητήσεις για συμφωνίες και με ντόπιες επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων, για τη διάθεση τοπικών προϊόντων (όπως της ΕΨΑ, του Ολύμπου, της ΕΒΟΛ, της ΔΗΜΗΤΡΑΣ κ.ά.) στους επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεων.