Η Turkish Airlines διακρίθηκε με το βραβείο «Silver Stevie Award 2012» στον παγκόσμιο διαγωνισμό των Διεθνών Επιχειρηματικών Βραβείων, στην κατηγορία «The Best Internal Recognition / Motivational Event», στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Turkish Technic Hangar.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Turkish Airlines αποκάλυψε ένα νέο αεροπλάνο τύπου Boeing 737-800 το οποίο είχε διακοσμηθεί εξωτερικά με περίπου 17,000 φωτογραφίες υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρείας. Η εξωτερική όψη του αεροσκάφους παρουσιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιβραβεύσει την αφοσίωση του προσωπικού της THY, καθ’όλη τη διάρκεια ανάπτυξης της εταιρείας και των πολυάριθμων βραβείων αριστείας που έχει λάβει. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 1.500 εργαζόμενοι, ενώ το αεροσκάφος βρίσκεται πλέον σε γραμμή εξυπηρέτησης.

Το 2012, οι υποψηφιότητες του διαγωνισμού των «Stevie Awards» ξεπέρασαν τις 3.200, σε όλες τις κατηγορίες, ενώ οι νικητές επιλέχθηκαν από μία επιτροπή, άνω των 300 διευθυντικών στελεχών από όλο τον κόσμο. Τα βραβεία αναμένεται να παρουσιαστούν στους νικητές, στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του 9ου ετήσιου συμποσίου βραβείων, στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton της Σεούλ, στην Νότια Κορέα, στις 15 Οκτωβρίου.