Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας Lufthansa German Airlines καλωσόρισε σήμερα σε εκδήλωσή της σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, τον κύριο Harro–Julius Petersen στη θέση του νέου Γενικού Διευθυντή της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, με έδρα την Αθήνα.

Υπό το νέο του αυτό ρόλο, ο κύριος Petersen θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και την εκπροσώπηση των εταιριών Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines και SWISS για την Ελλάδα και την Κύπρο. Πριν την μετάθεσή του στην Αθήνα, ο κ. Petersen διετέλεσε Γενικός Διευθυντής για τη Σκανδιναβία, τη Φινλανδία και τις Χώρες της Βαλτικής, με έδρα τη Στοκχόλμη, από το 2007 έως τον Ιούλιο του 2012.

Ο κύριος Petersen διαδέχεται τον κύριο Paulo Yoshikawa, ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο για περισσότερα από 6 χρόνια.

«Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στην Αθήνα υπεύθυνος για τη Lufthansa στην Ελλάδα και την Κύπρο, προκειμένου να συνδράμω στην περαιτέρω ενίσχυση του προϊόντος μας. Είμαστε πολύ καλά εδραιωμένοι στην ελληνική αγορά και είμαστε γνωστοί ως ιδιαίτερα αξιόπιστος και ισχυρός συνεργάτης. Παρά την τρέχουσα ταραχώδη περίοδο, την οποία εκλαμβάνουμε ως μία ευκαιρία αλλά και πρόκληση για την εξέλιξη και την περαιτέρω ενδυνάμωσή μας, οι 6 καθημερινές πτήσεις από και προς την Αθήνα, μέσω των κόμβων μας στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, προσφέρουν στους Έλληνες επιβάτες την ευκαιρία να φτάνουν στους προορισμούς της επιλογής τους γρήγορα, αξιόπιστα και άνετα, προσφέροντας 216 προορισμούς σε 83 χώρες σε τέσσερις ηπείρους», δήλωσε ο κύριος Petersen.

«Με το εκτενές δίκτυο προορισμών που διαθέτουμε, αλλά και τις διαρκείς επενδύσεις μας που τα ερχόμενα χρόνια θα ξεπεράσουν τα 3 δισ. ευρώ σε αναβαθμίσεις προϊόντος και καινοτομίες, ανταποκρινόμαστε επαρκώς στις ταξιδιωτικές απαιτήσεις των πελατών μας από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική προς τον υπόλοιπο κόσμο. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η Lufthansa παρουσιάζει πλέον τη νέα Business Class, καθώς και τη «Βασίλισσα των Ουρανών» Boeing 747-8, που ταξιδεύει προς επιλεγμένους προορισμούς από τον κόμβο μας στη Φρανκφούρτη», πρόσθεσε.