Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair, ετοιμάζεται για την περίοδο των εορτών, διαθέτοντας περισσότερες από 350.000 επιπλέον θέσεις σε περισσότερες από 2.000 επιπλέον πτήσεις, για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι πτήσεις, που διατίθενται σε 300 δρομολόγια, προέκυψαν μετά από έναν αριθμό-ρεκόρ των εορταστικών κρατήσεων. Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι οι θέσεις για τις πτήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων προς τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Λιθουανία και την Πολωνία ήδη γεμίζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

«Όπως πάντα, πολλοί επιβάτες έχουν κάνει κράτηση στις χαμηλού κόστους πτήσεις της Ryanair, για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο Stephen McNamara, εκπρόσωπος της Ryanair. «Αλλά αυτή τη χρονιά βλέπουμε ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για προορισμούς με ήλιο και θάλασσα, όπως οι Κανάριοι νήσοι, αλλά και για χιονισμένους προορισμούς, καθώς και για πόλεις όπως η Βαρσοβία και η Βουδαπέστη», πρόσθεσε.

«Η Ryanair θα εκτελεί πτήσεις μέχρι και το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, για να εξασφαλίσει ότι όλοι θα είναι στο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα», πρόσθεσε ο κ. McNamara.