Η SWISS ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει περαιτέρω το φάσμα των αεροπορικών υπηρεσιών προς και από την Ασία την επόμενη άνοιξη με την εισαγωγή καθημερινής απευθείας πτήσης ανάμεσα στη Ζυρίχη και Σιγκαπούρη στις 12 Μαΐου, 2013.


Η Σιγκαπούρη είναι ένας από τους κύριους οικονομικούς κόμβους της Ασίας. Η πόλη-κράτος δεν είναι μόνο ένα παγκόσμιο οικονομικό και εμπορικό κέντρο, αλλά και αγαπημένος τουριστικούς προορισμούς, προσφέρει επίσης μια ιδανική βάση ή ενδιάμεσο σταθμό για βασικούς προορισμούς διακοπών όπως την Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία και την Νοτιοανατολική Ασία.


“Η Σιγκαπούρη είναι μία από τις σημαντικότερες διηπειρωτικές αγορές της Ελβετίας, και έχει δει μία συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια”, λέει ο CEO της SWISS Harry Hohmeister. “Με την νέα καθημερινή μας πτήση από τη Ζυρίχη, έχουμε ως στόχο να καλύψουμε αυτή τη σημαντική ζήτηση. Με τον τρόπο αυτό, συνεχίζουμε σταθερά επίσης τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις μας στην περιοχή: Η Σιγκαπούρη θα είναι ο όγδοος προορισμός της Ασίας για τη SWISS”.


Η SWISS θα λειτουργήσει το νέο δρομολόγιο με αεροσκάφος τύπου Airbus A340-300 που προσφέρει 219 θέσεις και 18 τόνους χωρητικότητας φορτίου. Οι νέες πτήσεις σηματοδοτούν την επιστροφή στην πόλη-κράτος των καταναλωτικών ειδών Η SWISS λειτουργούσε το δρομολόγιο από Ζυρίχη για Σιγκαπούρη μέσω Μπανγκόκ από την ίδρυσή της μέχρι την άνοιξη του 2009.


Ζυρίχη – Σιγκαπούρη / LX178 / 22:45 – 17:10 (την επόμενη μέρα)
Σιγκαπούρη – Ζυρίχη / LX179 / 23:05 – 06:10 (την επόμενη μέρα)


Με τις τρεις καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Ζυρίχη οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ανταπόκριση που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Οι νέες πτήσεις θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις από το swiss.com αλλά και από τα υπόλοιπα κανάλια πώλησης από τις 8 Οκτωβρίου 2012.