Η Turkish Airlines υποδέχεται στα κεντρικά γραφεία της, τον διεθνώς αναγνωρισμένο αθλητή, Κόμπε Μπράιαντ για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου της διαφημιστικού. Η εταιρεία, η οποία έχει κάνει τεράστια βήματα προς την εμπορική παγκόσμια καθιέρωσή της τα τελευταία χρόνια, θα προχωρήσει στη νέα της διαφημιστική καμπάνια, με πρωταγωνιστή το Νο1 αθλητή του μπάσκετ, αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Ο διεθνής πρεσβευτής της Turkish Airlines, Κόμπε Μπράιαντ, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την εταιρεία, μετά την χορηγική συμφωνία που υπογράφηκε, την περασμένη χρονιά. Σε συνέχεια και της περσινής διαφημιστικής καμπάνιας, στην οποία συμμετείχε, επιτυγχάνοντας παγκόσμια προβολή και αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το δεύτερο πλέον διαφημιστικό.

Παράλληλα, η Turkish Airlines κατέχει ένα σημαντικό ρεκόρ, καθώς πετάει στις περισσότερες χώρες (87 χώρες) από κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των αγορών της Άπω Ανατολής και της ηπείρου της Αμερικής. Η εταιρεία έχει μάλιστα προχωρήσει σε εκτεταμένες επενδύσεις, τόσο με τα ευρείας ατράκτου αεροσκάφη που έχει πρόσφατα προσθέσει στον στόλο της, όσο και με τις ενέργειες της στον τομέα του μάρκετινγκ, αναφορικά με τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Σύμφωνα με έρευνες, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα πλέον πολύτιμα πρόσωπα του παγκόσμιου αθλητισμού, έχει ιδιαίτερη δημοτικότητα σε περιοχές όπως η Αμερική, η Άπω Ανατολή, η Κίνα και η Μέση Ανατολή.

Η νέα αυτή διαφήμιση της THY με τον Κόμπε Μπράιαντ, θα περιλαμβάνει και μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ataturk και το δεύτερο θα συνεχιστεί στο εξωτερικό. Στην παραγωγή θα συμμετέχουν ομάδες από την Τουρκία, την Ολλανδία, την Ισπανία και την Αμερική και σύμφωνα με το πλάνο, το διαφημιστικό θα προβληθεί παγκοσμίως προς τα τέλη του 2012.