Νέες πόλεις και χώρες του κόσμου, προστίθενται στο ήδη εκτεταμένο δίκτυο της Turkish Airlines. Από τις 4 Σεπτεμβρίου, η Turkish Airlines ξεκίνησε τις πτήσεις της προς το Djibouti, της ανατολικής Αφρικής. Τα αεροπλάνα της THY πετούν πλέον δύο φορές την εβδομάδα στο δρομολόγιο Istanbul-Djibouti-Mogadishu-Djibouti-Istanbul, με τις πτήσεις από τον αεροπορικό της κόμβο να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και τις πτήσεις από το Djibouti να εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Ο Οκτώβριος, είναι επίσης ένας μήνας σημαντικός για την Turkish Airlines, καθώς 4 νέοι προορισμοί έρχονται να προστεθούν στο δίκτυο της. Πιο συγκεκριμένα, από τις 2 Οκτωβρίου, η THY σας ταξιδεύει στην πόλη Aden της Υεμένης. Με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις στο δρομολόγιο Istanbul-Sana-Aden-Istanbul, η Μέση Ανατολή έρχεται πιο κοντά από ποτέ με την Turkish Airlines.

Στις 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η σύνδεση με την πόλη Sebha της Λιβύης και πλέον οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις της THY σας ταξιδεύουν στη νοτιοδυτική πλευρά της χώρας. Η επέκταση συνεχίζεται και στην Αίγυπτο. Από τις 9 Οκτωβρίου, η Turkish Airlines πραγματοποιεί 4 πτήσεις την εβδομάδα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο για ταξίδια αναψυχής, την Sharm El Sheikh. Λίγες ημέρες μετά, στις 17 Οκτωβρίου η THY ξεκίνησε και τις πρώτες πτήσεις της στην πόλη Hurghada. Το δρομολόγιο προς τον συγκεκριμένο προορισμό θα εκτελείται 3 φορές την εβδομάδα.

Τέλος, στις 16 Νοεμβρίου η THY θα προσθέσει στο δίκτυό της την πρωτεύουσα της Μαυριτανίας, τη Nouakchott, επεκτείνοντας τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες της στην πόλη Dakar. Με την προσθήκη αυτή, η Nouakchott θα αποτελέσει τον 24ο κατά σειρά προορισμό της εταιρείας στην Αφρική, με την Turkish Airlines να έχει στην διάθεσή της ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα της ηπείρου. Οι πτήσεις προς την περιοχή θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.