Περιλαμβάνοντας δεκάδες video clips, κινούμενα σχέδια και διαδραστικές φιγούρες, η νέα έκδοση της εφαρμογής LH Magazin αποκαλύπτει το συναρπαστικό κόσμο του στόλου της Lufthansa, που επί του παρόντος αποτελείται από περίπου 400 αεροσκάφη.


Η ειδική έκδοση της εφαρμογής Lufthansa Magazin παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια τους δεκαέξι τύπους σύγχρονων και ιστορικών αεροσκαφών της Lufthansa, σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες: ‘Intercontinental’ (Διηπειρωτικά), ‘Continental’ (Ηπειρωτικά) και ‘Historic’ (Ιστορικά). Πολλά video clips επισημαίνουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων τύπων αεροσκαφών, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν πιλότους και πληρώματα καμπίνας, οι οποίοι περιγράφουν τις δραστηριότητές τους εντός καμπίνας και μας μεταφέρουν παράλληλα στις διαφορετικές κατηγορίες θέσεων.


Επιπλέον, μπορεί κανείς να εξερευνήσει διαδραστικά όλα τα πιλοτήρια του στόλου της Lufthansa. Για παράδειγμα, στο Airbus A380 ή το Boeing 747-8, γίνεται οπτικοποίηση των πιλοτηρίων μέσα από 25 διαφορετικές, υψηλής ανάλυσης πανοραμικές εικόνες. Εκτός του μεγαλύτερου επιβατικού αεροσκάφους τους κόσμου και του ολοκαίνουριου jumbo jet, παρουσιάζονται και άλλα αεροσκάφη της οικογένειας Airbus A320 και τα σύγχρονα Embraer 190 και 195. Επίσης, μία κατηγορία είναι αφιερωμένη στο θρυλικό αεροσκάφος ‘Auntie Ju’, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλα ιστορικά μοντέλα.


Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στις λήψεις που πραγματοποιήθηκαν ειδικά για την έκδοση που περιελάμβανε την ‘Miniatur Wunderland’ του Αμβούργου, τη μεγαλύτερη κατασκευή σε μινιατούρα στον κόσμο. Όταν εγκαινιάστηκε το μοντέλο «Διεθνές Αεροδρόμιο Knuffingen» το 2011, η Lufthansa ήδη διέθετε το μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών, με 6 μοντέλα.


Ειδικά για αυτήν την εφαρμογή, κατασκευάστηκαν δέκα ακόμη μοντέλα αεροσκαφών σε συνεργασία με τη Miniatur Wunderland του Αμβούργου και παρουσιάζονται σε ένα εντυπωσιακό βίντεοκλιπ. Ύστερα από μια περίοδο εντατικών προετοιμασιών και σχεδιασμού, επί τρεις συνεχείς νύχτες η ομάδα κινηματογράφησε τη Miniatur Wunderland κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιούνταν μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας του πάρκου για το κοινό. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό, ρεαλιστικό βίντεο. Σε μια από τις λήψεις, το 87-μέτρων-μήκους αεροσκάφους τύπου Boeing 747-8 πραγματοποιεί ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό pushback από το υπόστεγο προς την πίστα ελιγμών του αεροδρομίου Knuffingen, όπως ακριβώς θα έκανε το πραγματικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.


Μπορείτε να “κατεβάσετε” την εφαρμογή στo Apple iTunes Store στο http://itunes.apple.com/app/lufthansa-magazine/id405521885?mt=8#.