Η Easyjet παρουσίασε το πρώτο της site αποκλειστικά για τους ταξιδιώτες που κατοικούν στις ΗΠΑ, ακόμη και αν η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία δεν πραγματοποιεί υπερατλαντικές πτήσεις.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έλαβε την απόφαση να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στις ΗΠΑ, καθώς περισσότεροι από 90.000 μόνιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ επισκέπτονται την κύρια ιστοσελίδα της Easyjet κάθε μήνα. Ο νέος ιστότοπος παρουσιάζει για πρώτη φορά τις τιμές των εισιτηρίων σε δολάρια (www.easyjet.com/us)

Ο διευθυντής marketing της Easyjet, Peter Duffy, δήλωσε: «Περισσότεροι από 90.000 κάτοικοι των ΗΠΑ επισκέπτονται το site της Easyjet κάθε βδομάδα και αυτός ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται. Το site των ΗΠΑ έχει τώρα την ένατη θέση με βάση την επισκεψιμότητα, με περισσότερες από 360.000 επισκέψεις μόνο το Σεπτέμβριο. Το Ηνωμένο Βασίλειο διατηρεί την πρώτη θέση με σχεδόν 14 εκατ. επισκέψεις κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.»

Ο Duffy πρόσθεσε ότι η Easyjet αναλαμβάνει «εκατοντάδες χιλιάδες κρατήσεις από τις ΗΠΑ​ κάθε μήνα», που είτε αφορούν επαγγελματικά ταξίδια είτε ταξίδια αναψυχής.