Νέες φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη μία και μοναδική πτήση με το δημοφιλές αεροσκάφος Α380 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.


Στο διεθνή αερολιμένα των Αθηνών βρέθηκε την Παρασκευή για μια και μοναδική πτήση το διάσημο Airbus Α380 της Emirates, το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο. Η παρουσία του αεροσκάφους, που σύμφωνα με την Emirates, αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής της στην αγορά της χώρας μας, έπειτα 16 έτη αδιάλειπτης εξυπηρέτησης του δρομολογίου Αθήνα – Ντουμπάι, είχε έντονο ελληνικό «χρώμα», καθώς κυβερνήτης του ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Πανέρης.


Το αεροσκάφος, αναφέρει η εταιρία, «έτυχε της παραδοσιακής υποδοχής στο αεροδρόμιο περνώντας κάτω από μια εντυπωσιακή υδάτινη αψίδα» και το υποδέχθηκαν η υπουργός Τουρισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών κ. Νίκος Σταθόπουλος, ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Γιάννης Παράσχης και ο διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα, κ. Μοχάμεντ Σαρχάν.


Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Γιάννη Παράσχη, η Emirates αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη του «Ελ.Βενιζέλος» από την έναρξη λειτουργίας του το 2001. «Τιμούμε την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση της Emirates στην αγορά της Αθήνας και την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία μας τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.