Το φετινό χειμώνα η Lufthansa εισάγει ωριαία δρομολόγια σε τρεις εσωτερικές πτήσεις: από τη Φρανκφούρτη προς το Αμβούργο, το Μόναχο και το Βερολίνο. Για παράδειγμα, θα υπάρχει δρομολόγιο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από το Αμβούργο προς τη Φρανκφούρτη ανά μία ώρα, μεταξύ 06.00 και 20.00. (πχ. Στις 10.00, στις 11.00, στις 12.00 κ.ο.κ.). Το πρωί και το απόγευμα, ενδέχεται να πραγματοποιούνται μέχρι και δύο αναχωρήσεις μέσα σε μία ώρα. Οι πτήσεις ωστόσο, από και προς το Βερολίνο, θα αναχωρούν πάντα στις παρά τέταρτο.

Επιπλέον, η ανταπόκριση των πελατών στο διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa από το Βερολίνο υπήρξε πολύ θετική και έτσι, το φετινό χειμώνα θα προστεθούν τρεις νέοι τουριστικοί προορισμοί. Τον Σεπτέμβριο, η αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε την πρώτη απευθείας πτήση προς την ιστορική πόλη του Μαρακές στο Μαρόκο, καθώς και προς το Φουνσάλ, δημοφιλές παραθεριστικό νησί της Πορτογαλίας και πρωτεύουσα της Μαδέρας.  Επιπλέον, η αεροπορική εταιρία θα μεταφέρει τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων από το Βερολίνο προς την πρωτεύουσα του Τιρόλου, Ίνσμπρουκ τρεις φορές την εβδομάδα.

Παράλληλα, η Lufthansa εγκαινιάζει μια νέα σύνδεση από το Μόναχο προς το λιμάνι της Ολλανδίας, Ρότερνταμ. Το νέο δρομολόγιο θα προσφέρει στους επιβάτες μια ιδιαίτερα άνετη σύνδεση με την οικονομική περιοχή γύρω από το Ρότερνταμ και τη Χάγη. Έτσι, το Ρότερνταμ θα αποτελέσει τον δεύτερο – μετά το Άμστερνταμ – προορισμό της Ολλανδίας που θα εξυπηρετείται από τη Lufthansa. Ήδη από τις 18 Οκτωβρίου, με την ισχύ του νέου προγράμματος, το χειμερινό δρομολόγιο προς το Κέιπ Τάουν πραγματοποιείται από το Μόναχο.