Για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Air France θα προσφέρει στους επιβάτες της La Premiere/First cabin θέσεις, γκουρμέ πιάτα προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία πτήσης.

Από τον Δεκέμβριο έως και τον Ιανουάριο, στις πτήσεις της εταιρείας που απογειώνονται από το Παρίσι, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό ορεκτικό: μια ατομική μερίδα χαβιάρι Caviar Alberta Royal Eggxiting από την Petrossian.

Επίσης, στο διάστημα αυτό, οι επιβάτες των θέσεων La Premiere της Air France θα δοκιμάσουν γκουρμέ δημιουργίες με θαλασσινά του μεγάλου Γάλλου chef, Jacques Le Divellec.