Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Aer Lingus, ανακοίνωσε το νέο πτητικό της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2013, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 85 προορισμούς, με νέες προσθήκες σε δημοφιλείς πόλεις, με αφετηρία από το Δουβλίνο, το Κορκ και το Σάνον. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 31 Μαρτίου του 2013 και θα διαρκέσουν έως τις 27 Οκτωβρίου 2013.

Στο νέο πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας, περιλαμβάνεται και η Κέρκυρα, καθώς οι κάτοικοι της Ιρλανδίας πιστεύουν ότι είναι “η πιο χαλαρή για διακοπές από τα ελληνικά νησιά, διαθέτει τις καλύτερες παραλίες και έχει σπάνια αρχιτεκτονική, καθιστώντας την ένα τόπο που πρέπει κανείς να δει, αν είναι λάτρης της ελληνικής κληρονομιάς”. Μέχρι τώρα, η Aer Lingus διατηρούσε δρομολόγια μόνο προς Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να κλείσουν την πτήση που επιθυμούν από Δουβλίνο – Κέρκυρα στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Aer Lingus, Declan Kearney, δήλωσε: “Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για το 2013 προσφέρει στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές με επιπλέον συχνότητες, νέους προορισμούς και μια μεγάλη ποικιλία αποδράσεων από την πόλη καθώς και επιλογές καλοκαιρινών ηλιόλουστων τόπων. Έχουμε επίσης αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των υπερατλαντικών πτήσεων ανάλογα με τη ζήτηση των πελατών. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στις νέες υπηρεσίες”.