Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, κατέκτησε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” για το 2012 από το Κέντρο Πολιτικής Αεροπορίας (CAPA- Center for Aviation). Για την Emirates είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο.

Το βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” του Κέντρου Πολιτικής Αεροπορίας απονέμεται στην αεροπορική εταιρεία που έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην ανάπτυξη του κλάδου των αερομεταφορών.

«Η κατάκτηση του βραβείου “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” σημαίνει πολλά για όλο τον Όμιλο Emirates. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας στους κόλπους της βιομηχανίας των αερομεταφορών, ιδίως τη στιγμή που η Emirates συνεχίζει να ενισχύει τις υπηρεσίες της εντός των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού, καθώς και στη Μέση Ανατολή, αποτελεί απόδειξη του επιτυχημένου επιχειρηματικού μας μοντέλου», δήλωσε ο Salem Obaidalla, Emirates’ Senior Vice President, Commercial Operations Far East & Australasia.

«Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επιβάτες που πετούν με την Emirates κάθε χρόνο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να ανταποκριθούμε στο υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών που προσδοκούν από εμάς», πρόσθεσε ο κ. Obaidalla.

Με έδρα το Σύδνεϋ, στην Αυστραλία, το Κέντρο Πολιτικής Αεροπορίας αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο συμβουλευτικών υπηρεσιών για αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν στην περιοχή, αεροδρόμια, κυβερνητικές και ρυθμιστικές αρχές, καθώς και τουριστικές αρχές και προμηθευτές.