Η Olympic Handling ανακοίνωσε πως υπέγραψε μακροχρόνια σύμβαση επίγειας εξυπηρέτησης με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, η οποία προβλέπει στην εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας στα ελληνικά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η Olympic Handling έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των αεροπορικών εταιρειών πελατών της, συνεχίζει δυναμικά, ανανεώνοντας όλες τις συνεργασίες της για τα επόμενα χρόνια, ενώ συγχρόνως επεκτείνεται και σε νέες συνεργασίες, στηρίζοντας έτσι και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

H Ryanair είναι η μοναδική χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, η οποία επιχειρεί από 55 βάσεις αεροδρομίων, προς 173 προορισμούς σε 28 ευρωπαϊκές χώρες. Ο στόλος της αποτελείται από 305 αεροσκάφη, τύπου B737-800 και μεταφέρει ετησίως 79 εκατ. επιβάτες. Η Ryanair ξεκίνησε το 2010 τις πτήσεις της σε τρία ελληνικά αεροδρόμια ενώ το 2013 θα επιχειρεί σε 10 ελληνικά αεροδρόμια δημιουργώντας και την πρώτη της ελληνική βάση στα Χανιά .

Η Olympic Handling κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ,με παρουσία σε 37 αεροδρόμια και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, εξυπηρέτησε το 2012 περισσότερες από 81.500 πτήσεις που μετέφεραν 10,5 εκατ. επιβάτες.