Ο πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, Hellas Airlines, Βασίλης Ραλάκης, με ανακοίνωσή του μέσα από το site της εταιρείας, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η αεροπορική εταιρεία δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεκινήσει τις πτήσεις της, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 15 Ιανουαρίου 2013.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του προέδρου είναι η εξής:

“Με μεγάλη μου τιμή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και υποστηρικτές αυτού του μεγάλου έργου που συνεχίζεται, παρά την καθυστέρηση της έναρξης των πτήσεων. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματός μας για 15 Ιανουαρίου 2013, λόγω πολλών τεχνικών, νομικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, των οποίων η εταιρεία πρέπει να εκπληρώσει βάσει των νομοθετικών κανόνων για να πάρει την άδειά της. Οι εργασίες των στελεχών της εταιρείας σε Βόλο και Αθήνα συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, ώστε να βρεθούμε στον αέρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Με όλη μου την αγάπη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα σας προσωπικά για την υποστήριξη σας σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα. Η Hellas Airlines έχει σκοπό να πετάξει πολύ σύντομα. Προσωπικά θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι η αεροπορική εταιρεία μας συνεχίζει την προετοιμασία της ασταμάτητα.

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να φέρει επιτυχίες σε όλους μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας”.