Η Olympic Airways αναβάλλει τις πτήσεις της προς Κύπρο καθώς οι πτήσεις Αθήνα-Λάρνακα-Αθήνα δεν συμπεριλαμβάνονται στο εαρινό πρόγραμμα δρομολογίων της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας. Σημειώνεται πως παρότι δεν έχει υπάρξει μέχρις στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Olympic, το εν λόγω δρομολόγιο δεν είναι διαθέσιμο προς κράτηση από το site της Ολυμπιακής για τις ημερομηνίες της εαρινής περιόδου.

Η διακοπή των δυο καθημερινών πτήσεων της Olympic από και προς τη Λάρνακα αποτελεί μέρος της πολιτικής της MIG για αναστολή όλων των δραστηριοτήτων στην Κύπρο και αναμένεται να γίνει διακοπή του δρομολογίου τον Φεβρουάριο.

Πλέον, το δίκτυο εξωτερικού της Olympic θα περιοριστεί σε πέντε προορισμούς – Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Σόφια, Τίρανα και Κωνσταντινούπολη. Οι προορισμοί αυτοί συμβαδίζουν με την πολιτική της αεροπορικής εταιρείας που θέλει να επικεντρωθεί σε βαλκανικούς προορισμούς. Αυτή τη στιγμή, η Olympic διατηρεί 32 δρομολόγια εσωτερικού, που στην πλειονότητά τους αποτελούν άγονα, επιδοτούμενα δρομολόγια.

Από την άλλη, η Aegean, από τη βάση της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, εκτελεί καθημερινά τέσσερις πτήσεις από και προς Αθήνα και μια από και προς Θεσσαλονίκη.