Η Qatar Airways ανήγγειλε τoν παγκόσμιο online διαγωνισμό To Maldives, With Love. Qatar Airways”. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος online, με την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως ένα πακέτο διακοπών για δύο άτομα στις Μαλδίβες.

Ο διαγωνισμός είναι διαθέσιμος στα social media sites της εταιρείας –facebook.com/qatarairwaystwitter.com/qatarairways– και μέσω της ιστοσελίδας της, qatarairways.com/maldiveswithlove.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν επιπλέον πιθανότητες να κερδίσουν με το να προτείνουν σε φίλους τους online να λάβουν και εκείνοι μέρος. Δεν απαιτείται αγορά για να λάβει κανείς μέρος. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ των δώρων είναι δύο Qatar Airways Business Class εισιτήρια από όλο το δίκτυο της εταιρείας μέσω Ντόχα, προς το Μάλε, την πρωτεύουσα των Μαλδίβων. Οι νικητές  θα παραλάβουν επίσης δωρεάν μεταφορές (μέσω υδροπλάνων) από το Μάλε προς το ξενοδοχείο W Retreat Maldives και δωρεάν παραμονή (3 διανυκτερεύσεις). Επίσης, θα παραλάβουν μία δωρεάν διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο W Doha. Θα διανεμηθούν ακόμη ένα σετ εισιτηρίων σε οικονομική θέση της Qatar Airways από όλο το δίκτυο της εταιρείας προς το Μάλε, μαζί με θαλάσσια μεταφορά προς το Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa. Επιπλέον, θα διανεμηθεί άλλο ένα σετ εισιτηρίων σε οικονομική θέση της Qatar Airways σε όλο το διεθνές δίκτυό της.