Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Goldair Handling, Καλλίνικος Καλλίνικος, αναφέρει τα εξής: “Αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο, και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι ( επιχειρήσεις, τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και κυβέρνηση) για ανάπτυξη του τουρισμού, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η αύξηση των ήδη υπαρχόντων αεροπορικών συνδέσεων της Ελλάδας με το εξωτερικό και η έναρξη νέων. Η εταιρείας μας επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή ακόμα πιο ενεργά και συντονισμένα στα 25 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται”.

Συγκεκριμένα, η Goldair Handling, θα προσφέρει τα παρακάτω:

  • Εκπτώσεις στις τιμές handling, οι οποίες θα είναι μεγαλύτερες για τις νέες συνδέσεις και ακόμα μεγαλύτερες για τις νέες πτήσεις εκτός τουριστικής περιόδου αιχμής ( Οκτώβριος– Μάιος).
  • Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση αναχώρησης, απο ξεχωριστό γκισέ εξυπηρέτησης (check-in counter), προτεραιότητα επιβίβασης και μεταφορά με ξεχωριστό λεωφορείο πίστας (χωρίς χρέωση), σε άτομα μεγάλης ηλικίας, σε οικογένειες με παιδιά ( 2 παιδιά τουλάχιστον, ετών 4-10) και σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).
  • Δωρεάν πρόσβαση στις αίθουσες διακεκριμένης θέσης (business class lounges) της Goldair Handling, σε οικογένειες με 2 τουλάχιστον παιδιά (προσωρινά διατίθενται στους Αερολιμένες Αθηνών και Ηρακλείου).
  • Παροχή του προσωπικού εδάφους της Goldair Handling,για καλοσώρισμα και προώθηση τοπικών προϊόντων στις αίθουσες αφίξεων των αερολιμένων και προώθηση ενημερωτικού υλικού σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.