Η νέα χορευτική «τρέλα» Harlem Shake δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον …εναέριο χώρο! Ένα βίντεο στο YouTube τράβηξε την προσοχή των Αμερικανών αξιωματούχων της αεροπορίας, οι οποίοι και δήλωσαν ότι θα ψάξουν περαιτέρω το συμβάν για να δουν εάν παραβιάστηκαν οι εναέριοι κανόνες ασφαλείας.

Στο βίντεο που ονομάζεται «Harlem Shake Frontier Flight 157», τα μέλη της ομάδας Frisbee από το Κολέγιο του Colorado, καθώς και άλλοι επιβάτες, χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς στο διάδρομο του αεροσκάφους και μπροστά από τα καθίσματα, στην πτήση της Frontier Airlines, Colorado Springs – San Diego.

«Αν βρούμε οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο για παραβίαση των ομοσπονδιακών κανονισμών αεροπορίας, τότε θα πρέπει να επέμβουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της FAA, Allen Kenitzer.

Η αεροπορική εταιρεία από τη μεριά της, υπερασπίστηκε την απόφασή της να επιτρέψει στους φοιτητές να χορέψουν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Η πολιτική μας δεν μας επιτρέπει να σχολιάζουμε συμβάντα που είναι υπό διερεύνηση από την FAA, αλλά μπορώ να σας πω ότι ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας», δήλωσε η εκπρόσωπος της Frontier Airlines, Kate O’Malley.