olympic handlingΣε απάντηση δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία υπάλληλος της Olympic Handling “απελύθη επειδή έπινε νερό στην πίστα του αεροδρομίου” ανακοινώνονται τα ακόλουθα, προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε δεχτεί παλαιότερα, έγγραφη αλλά και προφορικές επιπλήξεις για ανάρμοστη συμπεριφορά. Μάλιστα είχε εκδοθεί σε βάρος του γραπτή αυστηρή επίπληξη από την εταιρεία κατόπιν διαμαρτυριών του Αερολιμένα Αθηνών για ‘αδικαιολόγητα επιθετική συμπεριφορά’ προς τους υπαλλήλους εταιρείας ασφαλείας που δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο.

Σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό που οδήγησε στην απόλυσή του, διευκρινίζεται ότι αφορά συμβάν στις 8 η ώρα το πρωί, όταν κατά την επιβίβαση επιβατών σε αεροσκάφος επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά, που προκάλεσε επικριτικά σχόλια και διαμαρτυρίες και από τους επιβάτες.

Να σημειωθεί ότι η Οlympic Handling επιδεικνύοντας αυξημένη ευαισθησία για τις συνθήκες εργασίας των εργατών πίστας όχι μόνον έχει εγκαταστήσει ψύκτες νερού σε όλους τους χώρους εργασίας, αλλά επιπλέον για το προσωπικό πίστας αεροσκαφών παρέχει και ατομικές φιάλες παγωμένου νερού για χρήση στην πίστα.

Ως εκ τούτου είναι απολύτως ανακριβής ο ισχυρισμός ότι η εταιρεία Olympic Handling έχει προβεί σε καταγγελία της συγκεκριμένης σύμβασης εξαιτίας την κατανάλωσης νερού κατά την διάρκεια εξυπηρέτησης της πτήσης, αναφέρει η εταιρεία.