LG Signage Case Study_AIA_3H LG Electronics  στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Interbus και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προμήθευσε και εγκατέστησε οθόνες επαγγελματικού τύπου καθώς και ψηφιακά media players για τη δυναμική προβολή ψηφιακών διαφημιστικών μηνυμάτων στο χώρο της αναζήτησης αποσκευών.

Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2014 η LG διέθεσε και τοποθέτησε 11 επαγγελματικές οθόνες 65’’ VS10 και 11 ψηφιακά media players NA1100, για τον εξοπλισμό του χώρου αναζήτησης αποσκευών, καλύπτοντας έτσι πλήρως τις υψηλές προδιαγραφές και digital signage ανάγκες της Interbus και του Διεθνή Αερολιμένα.   Οι οθόνες επαγγελματικού τύπου της LG 65VS10 αποτελούν ιδανική επιλογή, διαθέτοντας μια σειρά προηγμένων λειτουργιών και χαρακτηριστικών. Η τεχνολογία IPS του πάνελ της και η Full HD ανάλυση 1920 x 1080 προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, με μεγάλη ευκρίνεια και ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων, ακόμα κι όταν επικρατούν συνθήκες υψηλού φωτισμού είτε φυσικού ή τεχνητού φωτός. Η τεχνολογία IPS επιτρέπει επιπλέον την παρακολούθηση του περιεχομένου από οποιαδήποτε γωνία, χωρίς παραμορφώσεις.

Το ψηφιακό media player LG NA1100 προσφέρει τη δυνατότητα μετάδοσης δυναμικού ψηφιακού περιεχομένου, καθώς διαθέτει εύκολο και έξυπνο λογισμικό για την πιο απλή λειτουργία του συστήματος, με επιπλέον σύστημα αυτόματης επαναφοράς σε περίπτωση σφάλματος ή αποσύνδεσης. Οι λειτουργίες του media player αλλά και της οθόνης που συνδέεται με αυτό, μπορούν να γίνουν μέσω δικτύου με χρήση του λογισμικού SuperSign. Το λογισμικό SuperSign διαθέτει προεγκατεστημένα templates περιεχομένου, προκειμένου να  διευκολύνει τους επαγγελματίες να δημιουργήσουν το περιεχόμενο που επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες τους εύκολα και γρήγορα.