Η Emirates και η Jetstar ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με πτήσεις κοινού κωδικού και τακτικών επιβατών, φθάνοντας συνολικά τους 30 προορισμούς στην περιοχή του Ειρηνικού, παρέχοντας περισσότερες επιλογές στους πελάτες της Emirates.

EΑπό τις 26 Οκτωβρίου 2014*, η Emirates θα αυξήσει τις πτήσεις κοινού κωδικού με τη Jetstar, οι οποίες θα περιλαμβάνουν πτήσεις τις Jetstar Airways από Μελβούρνη προς Άγιερς Ροκ (Ουλούρου), από Κράισττσερτς προς Ουέλλινγκτον στη Νέα Ζηλανδία και τρεις νέους προορισμούς στην Νοτιοανατολική Ασία από τον ασιατικό κόμβο της Jetstar στη Σιγκαπούρη. Οι νέες πτήσεις κοινού κωδικού από τη Σιγκαπούρη θα συνδέουν τους επιβάτες της Emirates με τη Πενάνγκ στη Μαλαισία, τη Γιανγκόν στη Μιανμάρ και το Μεντάν στην Ινδονησία. Οι επιπλέον προορισμοί έρχονται να προστεθούν στα 25 υφιστάμενα δρομολόγια τα οποία ανακοινώθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με άμεση ισχύ, τα μέλη του Skywards μπορούν επίσης να κερδίσουν Skywards Miles όταν πραγματοποιούν κρατήσεις για τις θέσεις economy Starter Plus, economy Starter Max ή Business Max σε διεθνείς προορισμούς της Jetstar Airways, της Jetstar Asia, της Jetstar Japan και της Valuair, καθώς επίσης και σε πτήσεις εντός Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας εφόσον συνδέονται με διεθνής πτήσεις.

«Η επέκταση των πτήσεων κοινού κωδικού με τη Jetstar αποτελεί ορόσημο για την Emirates, καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε τους προορισμούς των επιβατών μας. Μόνο στην Emirates προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε 145 προορισμούς, ενώ με τη συνεργασία μας με τη Jetstar προσθέτουμε άλλους 30 προορισμούς στην περιοχή της Άπω Ανατολής και της Αυστραλίας» δήλωσε ο Thierry Antinori, Executive Vice President and Chief Commercial Officer της Emirates.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία ωφελεί επίσης και τους επιβάτες της Emirates που είναι μέλη του προγράμματος Skywards, καθώς πλέον έχουν περισσότερες επιλογές για την εξαργύρωση των μιλίων τους, είτε πρόκειται για διακοπές στην Πενάγκ ή για να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της Νέα Ζηλανδίας», πρόσθεσε ο κύριος Antinori.

«Η προσθήκη του προγράμματος Skywards της Emirates ως επιλογή για τους πελάτες της Jetstar μας χαροποιεί ιδιαίτερα, ταυτόχρονα με την προσθήκη επιπλέον προορισμών στη συμφωνία μας για πτήσεις κοινού κωδικού», δήλωσε η Lisa Brock, Γενική Εμπορική Διευθύντρια της Jetstar Group.

Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν με τη Jetstar θα απολαμβάνουν μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν επιλογές φαγητού και ποτών καθώς επίσης και τον ίδιο επιτρεπόμενο αριθμό αποσκευών που προσφέρει η Emirates.

Όλοι οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν με πτήσεις της Jetstar θα λαμβάνουν τις κάρτες επιβίβασης κατά το check-in στο πρώτο σημείο αναχώρησης.

Τα μέλη του προγράμματος Skywards θα πρέπει να εισάγουν τον αριθμό της κάρτας μέλους τους κατά τη διάρκεια της κράτησης, ενώ τα μίλια θα πιστώνονται εντός δύο εβδομάδων από την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

Οι πτήσεις κοινού κωδικού της Jetstar και της Emirates:

Jetstar Airways Σύδνεϋ Άγιερς Ροκ (Ουλούρου)
  Σύδνεϋ Μπάιρον Μπέι
  Σύδνεϋ Νήσος Χάμιλτον
  Μπρισμπέιν Proserpine
NEW Μελβούρνη Άγιερς Ροκ (Ουλούρου)
  Μελβούρνη Μπάιρον Μπέι
  Μελβούρνη Νήσος Χάμιλτον
  Όκλαντ Κράισττσερτς
  Όκλαντ Ντούνεντιν
  Όκλαντ Ουέλλινγκτον
  Όκλαντ Κουίνσταουν
  Όκλαντ Αδελαΐδα
  Όκλαντ Γκολντ Κοστ
  Κράισττσερτς Μελβούρνη
  Κράισττσερτς Γκολντ Κοστ
NEW Κράισττσερτς Ουέλλινγκτον
  Κουίνσταουν Μελβούρνη
  Κουίνσταουν Σύδνεϋ
  Denpasar Σιγκαπούρη
Jetstar Asia/Valuair Σιγκαπούρη Ντάργουιν
  Σιγκαπούρη Μπανγκόγκ
  Σιγκαπούρη Πουκέτ
  Σιέμ Ριπ Σιγκαπούρη
  Πνομ Πενχ Σιγκαπούρη
  Χο Τσι Μινχ Σιγκαπούρη
NEW Πενάνγκ Σιγκαπούρη
  Τζακάρτα Σιγκαπούρη
  Κουάλα Λουμπούρ Σιγκαπούρη
NEW Μεντάν Σιγκαπούρη
NEW Γιανγκόν Σιγκαπούρη