Με το Ασημένιο Βραβείο του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών της χρονιάς 2014 / 2015 τιμήθηκε η Sky Express.

skyexpressΗ Sky Express ανέδειξε κερδοφορία μέσα στο ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας, λόγω της οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα προχώρησε στις κάτωθι ενέργειες:

– Εισήγαγε νέο, φιλικό προς το χρήστη σύστημα κρατήσεων – CRS με σκοπό τη καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού καθώς επίσης
– Εισήγαγε ένα νέο τύπου αεροσκάφους, ATR42 – 46 θέσεων, στο στόλος της
– Ανέπτυξε πνεύμα ομαδικότητας και στόχευσης στην αύξηση της αποδοτικότητας

Όλα τα παραπάνω καθοδηγήθηκαν, με έναρξη το έτος 2012, από την νέα διοίκηση της εταιρίας με μεθοδική εργασία και με τη σταθερή υποστήριξη από το νέο μετοχικό σχήμα.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express, κος Αγαμέμνων Κικεράκης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους για την τόσο σημαντική διάκριση: την κριτική επιτροπή, τους χορηγούς, τον Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιριών (ERA), τον βασικό μέτοχο της εταιρίας κο Ιωάννη Γρύλο, όλους τους ανθρώπους της Sky Express καθώς επίσης και όλους εκείνους οι οποίοι στήριξαν την Sky Express στις δύσκολες στιγμές. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους επιβάτες πελάτες της Sky Express οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν την Sky Express.

Προσηλωμένοι πάντα στο πρωταρχικό μας όραμα και στις αρχές μας, ασφάλεια, ποιότητα, σεβασμός στον επιβάτη, ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην επιτυχή πορεία μας.

Με συνεχή, πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία στον αεροπορικό χώρο κατά τα 10 τελευταία έτη, με μεταφορικό έργο άνω των 60.000 πτήσεων, σε περισσότερους από 24 προορισμούς στην Ελλάδα, η Sky Express προχωράει μπροστά.

Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο μας στηρίζει από την πρώτη μας πτήση και αγκαλιάζει κάθε νέα μας προσπάθεια.