0005Η Ryanair πραγματοποίησε πρόσφατα δωρεά 5,000 € προς τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία αποτελεί την τελευταία από μια σειρά φιλανθρωπιών που λαμβάνει στήριξη από το “Fly to Win” τυχερό ξυστό της Ryanair.
Η Sarah Lapicki της Ryanair παρουσίασε την δωρεά των 5,000 ευρώ στις Μαρίνα Καβαλλιεράκη και Μαρία Βουλγαρέλη, εκπροσώπους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο προσφέρει σημαντική φροντίδα και στήριξη για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών στην Ελλάδα.
Το τυχερό ξυστό της Ryanair είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούνε να κερδίσουνε μετρητά, πολυτελή αυτοκίνητα και μέχρι 1 εκ ευρώ- με μόλις 2 ευρώ, συνεισφέροντας στην χρηματοδότηση διάφορων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων στην Ευρώπη.
Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:
H Ryanair, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να στηρίξει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κάνει τόσα πολλά για να βοηθήσει τα παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας από τους φορείς οι οποίοι λαμβάνουνε συνεχόμενη στήριξη από το τυχερό ξυστό της Ryanair, όπου οι επιβάτες μπορούνε να κερδίσουνε φανταστικά δώρα, στηρίζοντας παράλληλα σημαντικούς σκοπούς.
Οι εκπρόσωποι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησαν θερμά την Ryanair για τη στήριξή της κι ευχήθηκαν να είναι η αρχή μιας θετικής συνεργασίας με κοινό σκοπό το Χαμόγελο κάθε παιδιού!