Logo_Star_AllianceΗ Star Alliance, που συνδέει ολόκληρο τον πλανήτη, θα παρουσιάσει τα ταξιδιωτικά της προϊόντα για συνέδρια και διασκέψεις στο περίπτερο F485 στην εμπορική έκθεση IMEX που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2015, στη Φρανκφούρτη στη Γερμανία.
Η Star Alliance, είναι η πρώτη συμμαχία αεροπορικών εταιρειών που δημιούργησε ένα εξειδικευμένο προϊόν για συνέδρια, το Conventions Plus, πριν από περίπου 17 χρόνια. Το Conventions Plus προσφέρει απλοποιημένες ταξιδιωτικές λύσεις σε μεγάλους διοργανωτές εκδηλώσεων παρέχοντας πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο της συμμαχίας δια μέσου μίας μόνο εκ των αεροπορικών εταιρειών μελών της. Με την ένταξη της Air India το 2014, το δίκτυο της Star Alliance αποτελείται πλέον από 27 αεροπορικές εταιρείες μέλη, που προσφέρουν πάνω από 18.500 πτήσεις ημερησίως προς 1.321 αεροδρόμια, σε 193 χώρες.
Οι σύνεδροι και ένας συνοδός δικαιούνται εκπτώσεις στους ναύλους, ανάλογα με τον τύπο του ναύλου, την ταξιδιωτική θέση και την αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιείται. Πέρυσι, το προϊόν αναβαθμίστηκε συνολικά και πλέον οι σύνεδροι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από ένα μεγαλύτερο εύρος ναύλων. Η χρέωση για την κράτηση μέσω του διαδικτυακού εργαλείου καταργήθηκε και προσφέρεται στους διοργανωτές ένα νέο πρόγραμμα υποστήριξης και ένα πιο απλοποιημένο σύστημα σύναψης συμβάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: http://www.staralliance.com/conventionsplus
Η Star Alliance είναι επίσης η πρώτη συμμαχία που προσέφερε διαδικτυακή υπηρεσία κράτησης και αγοράς εισιτηρίου για τους συνέδρους. Συμπληρώνοντας τα παραδοσιακά κανάλια ολοκλήρωσης των κρατήσεων και αγορών εισιτηρίων, το εργαλείο αυτό τέθηκε σε λειτουργία το 2012 και επιτρέπει στους διοργανωτές των συνεδρίων να παραπέμπουν τους συνέδρους σε ειδικό ιστότοπο για την κράτηση και αγορά εισιτηρίων, που προορίζεται αποκλειστικά για όλα τα αεροπορικά ταξίδια που έχουν συμφωνηθεί βάσει του προγράμματος Conventions Plus της Star Alliance. Οι σύνεδροι χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό εργαλείο μπορούν να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των πτήσεων, την τιμή της ζητηθείσας διαδρομής με τον μειωμένο ναύλο, να προβαίνουν στην κράτηση των αντίστοιχων πτήσεων και να αγοράζουν τα εισιτήρια.
Meetings Plus
Εκτός από το Conventions Plus, η Star Alliance προσφέρει το Meetings Plus, ένα επιπλέον προϊόν για την αγορά των συνελεύσεων ανά την υφήλιο. Με αυτό το προϊόν οι εταιρείες και οι διοργανωτές συνελεύσεων που καλούνται να οργανώσουν συναντήσεις με συμμετέχοντες από διαφορετικές χώρες, έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο της Star Alliance και σε μειωμένους ναύλους, μέσω μόνο μιας αεροπορικής εταιρείας μέλους της Star Alliance. Το Meetings Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν όλες τις συνελεύσεις με ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 50 άτομα, τα οποία προέρχονται από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να υποβάλετε αίτημα προσφοράς επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.staralliance.com/meetingsplus.
 
IMEX περίπτερο F485
Η Star Alliance θα εκθέσει τα προσφερόμενα προϊόντα για την αγορά των συνεδρίων και των συνελεύσεων στο περίπτερο F485 στην εμπορική έκθεση IMEX. Επιπλέον, στην έκθεση, θα διατίθεται μηχάνημα για check-in για όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν check-in για κάποια πτήση της Star Alliance από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.