DCIM100GOPROΣυνέντευξη: Ηλέκτρα Αλευρίτη
 
Εχει γυρίσει όλο τον κόσμο μαζί με τους κολλητούς του και κάθε Τετάρτη βράδυ στην εκπομπή World Party μας κάνει να τον ζηλεύουμε. Για πολλούς λόγους. Πάει σε απίστευτα μέρη, κάνει ριψοκίνδυνα πράγματα, αγαπάει τους κολλητούς του με τους οποίους δουλεύει κιόλας και έχει χιούμορ. Μα, φυσικά, μιλάμε για τον Σάκη Τανιμανίδη ή αλλιώς Sakis, όπως συστήνεται στους φίλους του ανά τον κόσμο. Τις πιο ωραίες γυναίκες, πάντως, ο Σάκης τις συνάντησε στην Τσιμισκή…
 
1. You Only Live Once. Με αυτό το μότο πορεύεσαι στη ζωή σου; Μήπως είναι λίγο… ριψοκίνδυνο;
 
Είναι ακριβώς αυτό που είπες…λίγο ριψοκίνδυνο! Αλλά αυτό είναι και όλο το νόημα…να καταλάβουμε ότι “το μεγαλύτερο ρίσκο στη ζωή, είναι το να μην πάρεις κανένα ρίσκο”. You Only Live Once για μένα σημαίνει να καταλάβει κανείς ότι ακριβώς επειδή η ζωή είναι μια, ΔΕΝ πρέπει να κολώνουμε μπροστά στο φόβο της αποτυχίας, αφήνοντας τα όνειρα μας να φεύγουν…αλλά να είμαστε ανοιχτοί στο να πάρουμε υπολογισμένα ρίσκα που θα μας φέρουν πιο κοντά σε “αυτό” που επιθυμούμε!
 
 
2. Σε όλα τα ταξίδια που έχεις κάνει με το World Party πες μας σε πoιο μέρος συνάντησες:
Το πιο εντυπωσιακό τοπίο…
 
Στον Αμαζόνιο!
 
Τους πιο φιλικούς ανθρώπους…
 
Στην Ινδία!
 
Τις πιο όμορφες γυναίκες….
 
Στην Τσιμισκή!
 
Το πιο γευστικό φαγητό….
 
Στο πατρικό μου, όταν μαγειρεύει η μάνα μου!
 
 10624585_10154823198510212_5496444258579092640_n
 
3. Στα επεισόδια της εκπομπής, βλέπουμε πως με τον Γιώργο Μαυρίδη, εκτός από συνεργάτες, είστε και κολλητάρια. Πιστεύεις ότι η φιλία είναι το νούμερο ένα στη ζωή; Εάν δεν ήσασταν φίλοι, θα πετύχαινε τόσο πολύ η εκπομπή; 
Η φιλία είναι πολύ σημαντική στη ζωή, γιατί χωρίς κολλητούς ποιός θα είναι εκεί να σε κράξει όταν κάνεις μια καινούργια σχέση, ποιός θα λυθεί στα γέλια μόλις πέσεις και χτυπήσεις, ποιός θα σου φέρει βότκες όταν δεν πρέπει να πιεις..; ΠΟΙΟΣ!;  Μόνον ο κολλητός!  Εαν δεν ήμασταν κολλητοί με τον Γιώργο δεν μπορώ να γνωρίζω την πορεία της εκπομπής…μπορώ να μιλήσω όμως για την άδεια ζωή που θα είχα…για το μεγάλο κενό στο στομάχι μου, όταν η απουσία του θα μου χτυπούσε την πόρτα! Σας παρακαλώ να μην συνεχίσουμε όμως άλλο με αυτήν την ερώτηση γιατί είμαι ευσυγκίνητος και με πιάνουν τα ζουμιά.
 
 
4.Έχετε πλακωθεί ποτέ για θέμα δουλειάς;
 
Εάν έχουμε πλακωθεί για θέμα δουλειάς..; Χχμμμ, πώς να το θέσω κομψά;  Έχει τύχει μια φορά στα 3 χρόνια συνεργασίας μας να…….μην μαλώσουμε!
 
 
5. Οι περισσότεροι νέοι θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν έχουν λεφτά. Στην εκπομπή σας βλέπουμε πως δεν επιλέγετε χλιδάτα ξενοδοχεία, αλλά φθηνά δωμάτια, hostels κτλ. Πιστέυεις ότι χρειάζονται πολλά λεφτά για ένα ταξίδι;
 
Πρέπει να προσδιορίσουμε πρώτα το “ταξίδι”! Άλλο ένας μήνας ταξίδι στην Ιαπωνία και άλλο 5 μέρες ταξίδι στην Ρώμη. Σίγουρα δωρεάν ταξίδια δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως τρόποι να μειώσεις αρκετά το budget σου, τόσο ώστε να γίνει δυνατό το ταξίδι των ονείρων σου. Τα 3 βασικά tips που θα εστίαζα είναι τα εξης:
 
1) Αεροπορικά: Να είσαι ευέλικτος στις ημερομηνίες ΚΑΙ στον προορισμό. Υπάρχουν απίστευτες ευκαιρίες για συγκεκριμένους προορισμούς σε συγκεκριμένες ημερομηνίες!
 
2) Διαμονή: Ψάξε για διαμέρισμα (airbnb) εαν είσαι μεγάλη παρέα, ή για hostel έαν είσαι μόνος σου
 
 
3)Φαγητό: Αγόρασε από το super market το πρωινό και το βραδυνό σου, και κάνε ένα μονο γεύμα το μεσημέρι σε εστιατόριο.
 
 
Πηγή: www.y-olo.gr