Διεθνης-Αερολιμενας-ΑθηνωνΣτο αεροδρόμιο ..αγαπούν τις συνδέσεις! Ανθρώπων, πολιτισμών, δρομολογίων και κυρίως.. πόλεων! Με παράδοση σε αυτό που ονομάζουμε “City Pairs”/ζευγάρια πόλεων και αγάπη για τη μουσική, υποδέχονται στο αεροδρόμιο με μεγάλη χαρά τη διάσημη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά και την Underground Youth Orchestra, για την πρώτη ζωντανή επίσημη εκτέλεση του τραγουδιού “I love Athens!” σε διασκευή της πασίγνωστης σύνθεσης “I love Paris”, της πόλης που το 1953 ύμνησε ο Cole Porter.

Στις 16 Σεπτεμβρίου (και κάθε μέρα) …”I love Athens!” και ο προορισμός Παρίσι του αξέχαστου τραγουδιού γίνεται.. Αθήνα! Σε διασκευή για την αγαπημένη πόλη μας, το “I Love Athens” ακούγεται στο αεροδρόμιο για πρώτη φορά – μαζί με άλλες θαυμάσιες συνθέσεις που θα πλημμυρίσουν ζωντανά την αίθουσα αναχωρήσεων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, με τη σπάνια φωνή της Έλλης Πασπαλά.

ellypaspala

Σας περιμένουν στις Αναχωρήσεις (είσοδος 3, περιοχή check-in 89-94) για να απολαύσετε την Έλλη Πασπαλά, μαζί με τους ταξιδιώτες που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο με μουσική.

Σύνδεση με το Παρίσι λοιπόν και η Air France θα είναι κι εκείνη μαζί σας, προσφέροντας με κλήρωση ταξίδια για το Παρίσι που όλοι αγαπάμε, σε τυχερούς ταξιδιώτες, φίλους της μουσικής και.. των αξέχαστων πόλεων.