16674651391_a11e943a44_bΙκανοποιώντας τη λαχτάρα για παραδεισένιες παραλίες: Από τον Μάιο του 2016 η Eurowings θα πετάει μια φορά την εβδομάδα στο νησιωτικό κράτος του Μαυρίκιου. Οι νέοι ελκυστικοί προορισμοί είναι διαθέσιμοι προς κράτηση ακόμα και πριν την έναρξη των διηπειρωτικών δρομολογίων. 

Καταπληκτικές παραλίες, φανταστικές περιοχές για καταδύσεις και παρθένα φύση – το νησιωτικό κράτος του Μαυρίκιου στον νοτιοδυτικό Ινδικό Ωκεανό είναι ένας από τους ονειρεμένους προορισμούς της Ασίας. Από τις αρχές Μαΐου της επόμενης χρονιάς, αυτός ο διηπειρωτικός προορισμός θα είναι προσβάσιμος άνετα και οικονομικά από την Κολονία/Βόννη με την Eurowings. Οι πτήσεις για Μαυρίκιο είναι άμεσα διαθέσιμες προς κράτηση.
Στις 5 Μαΐου της επόμενης χρονιάς, η Eurowings θα εγκαινιάσει μια εβδομαδιαία πτήση προς το νησί. Ένα αεροσκάφος τζετ μακρινών αποστάσεων τύπου Airbus A330 θα πετάει από την Κολονία/Βόννη προς το διεθνές αεροδρόμιο Grand Port του κεντρικού νησιού του συμπλέγματος, κάθε Πέμπτη στις 17:05 και θα φτάνει την επόμενη ημέρα στις 06:55 τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής προς τη Γερμανία με Eurowings θα αναχωρεί κάθε Παρασκευή στις 08:35 τοπική ώρα. Το τζετ θα προσγειώνεται βάσει προγράμματος στην Κολονία την Παρασκευή στις 18:25.
Οι επιλογές πτήσεων της νέας Eurowings αυξάνονται διαρκώς όπως φαίνεται και από την προσθήκη αυτού του νέου προορισμού. Οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων αναχωρούν από την Κολονία/Βόννη αλλά υπάρχουν και εξαιρετικές πτήσεις ανταπόκρισης για διηπειρωτικούς προορισμούς από και προς το Αμβούργο και το Βερολίνο/Τεγκέλ.
Η Eurowings θα αρχίσει τις πτήσεις μακρινών αποστάσεων τις επόμενες εβδομάδες αρχικά με δύο αεροσκάφη τύπου Airbus A330-200 από την Κολονία/Βόννη. Το νέο πρόγραμμα της Eurowings περιλαμβάνει συνολικά έξι διηπειρωτικούς προορισμούς για τη χειμερινή περίοδο 2015/2016, μεταξύ αυτών δημοφιλείς προορισμούς στην Καραϊβική (Πουέρτο Πλάτα, Πούντα Κάνα, Βαραντέρο), στην Ταϋλάνδη (Πουκέ, Μπανγκόγκ) και στο Ντουμπάι. Από την καλοκαιρινή περίοδο του επόμενου έτους η προσφορά πτήσεων θα διευρυνθεί και με άλλους προορισμούς, μεταξύ αυτών και ο Μαυρίκιος.
Κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν στο internet στο www.eurowings.com ή στο www.germanwings.com καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο της Germanwings στο +49 (0)180 6 320 320.