Αύξηση κατά 3,5% θα παρουσιάσει ο κύκλος εργασιών της Goldair Handling μέχρι το τέλος του 2015, εξυπηρετώντας 6,3% περισσότερες πτήσεις σε σχέση με το 2014, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης των αεροδρομίων.
Αναλυτικά, έως το τέλος του έτους η Goldair Handling αναμένεται να εξυπηρετήσει περισσότερες από 110.000 πτήσεις, 22 εκατ. επιβάτες και 40.000 τόνους εμπορευμάτων σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο. Επιπλέον, η Goldair Cargo θα έχει αύξηση του μεταφερόμενου φορτίου σε ποσοστό 6% και του κύκλου εργασιών της σε ποσοστό άνω του 8%, με την προσθήκη νέων πελατών.
Σε διεθνές επίπεδο, με πλήρη επιτυχία ξεκίνησε η συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Qatar Airways και Kenyan Airways στο αεροδρόμιο Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας, στα πλαίσια της συνεργασίας με την τοπική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, ICAS.
Η εταιρεία δημιούργησε μέσα στο 2015, 82 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό εργαζομένων κατά 19%, ενώ το 2015 λειτούργησε με σημαντική επιτυχία η νέα εταιρεία σιδηροδρομικών μεταφορών Rail Cargo Logistics – Goldair που σε συνεργασία με τους κρατικούς αυστριακούς σιδηροδρόμους κατάφερε να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στην μεταφορά εμπορευμάτων με τραίνο.Ο όμιλος των εταιρειών της Goldair απασχολεί περίπου 3.000 εργαζόμενους στην Ελλάδα και 750 στο εξωτερικό και η Goldair αντιπροσωπεύει περί τις 25 ξένες αεροπορικές εταιρείες τόσο για τη μεταφορά επιβατών όσο και εμπορευμάτων.






















